2.6.15

CPUV GLICO POCKY DAN COOL TEA

-Assalamualaikum-
Selamat datang bulan June !! Semoga bulan ni boleh ganda gandakan income dan juga pahala. HEHE kenapa pahala? Uolssss ni pelupa ehh ehh ehh. Pertengahan bulan June ni kita akan bertemu kembali dengan Bulan Ramadhan Al-Mubarak. Semoga amalan kita diterima Allah.

Untuk bulan June ni permulaan yang baik bagi yang aktif berBlog ni. Cik belbel dapat Cpuv baru dari encik Nuffang dan juga pihak Advertiser. 

Taraaaaaa !!!!

Haaa nampak tak apa yang tengah ON GOING TU !!! haii senangnya dalam hati bila cpuv datang. hehehe

Kali ni cik belbel dapat cpuv GLICO POCKY dan COOL TEA

Hasil carian imej untuk glico pocky
Haaa nilah dia GLICO POCKY. Sapa pernah makan ? Kalau dulu masa kecil cik belbel ada kot pernah makan benda alah ni, cuma nama dia lain lah bukan pocky kot. Cik belbel dan nyanyok agakanyaaa. HAHAHA

Hasil carian imej untuk cool tea
Taraaa COOL TEA. Boss cik belbel suka minum air ni. Dulu cik belbel pelek tau tengok dia minum, Dalam hati cik belbel terfikir air apalah yang dia minum ni. Rupanya COOL TEA ni lah yang dia minum, patutlah bertenaga je.. HEHE
Terima kasih pihak Advertiser dan Nuffnang. Adioosssssaaahhhhh

2 comments:

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu