10.11.15

TAHNIAH WINNER GIVEAWAY CIK BELBEL TURN TO 22TH !

-Assalamualaikum-

*Drum background*
Hahaha teruja tak tengok title entry kat atas tu. Bagi SENARAI PESERTA GIVEAWAY CIK BELBEL TURN TO 22TH mesti teruja sangat kan. Sebelum tu cik belbel nak minta maaf sebab dah terlalu lewat umum winner ni. Janji haritu 3hb kan. Maaf sesangat.
Ok now !

2 WINNER  BODY SPRAY R-SERIES !


http://huhahuhajerr.blogspot.my/2015/10/giveaway-cik-belbel-turn-to-22th.html



http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/giveaway-cik-belbel-turn-to-22th.html

2 WINNER TOPAP RM 5 






 Tahniah buat semua winner giveaway cik belbel.Dan terima kasih semua !
Ada rezeki kita buat lagi :)
Detail pemenang sila dm cik belbel di Facebook https://m.facebook.com/nabila.awie sebelum hari ahad ni okeh !

JOM UNDI CIK BELBEL DALAM CONTEST REVIEW LYNK.MY
UNDI CIK BELBEL YAWW !!

11 comments:

  1. Tahniah buat pemenang ;)

    ReplyDelete
  2. wahhh alhamdulilah..:) tahniah pada yang lain juga..^^

    ReplyDelete
  3. tapi cik bebel,dekat mna nk bg detail ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eksited annouce winner sampai lupa nak bgtau bg detail kat fb cik belbel
      https://m.facebook.com/nabila.awie

      Delete
  4. tahniah yg menang.. xde rezeki cik en :)

    ReplyDelete
  5. Tahniah kepada semua pemenang ;)

    ReplyDelete
  6. tahniah buat semua pemenang, kak ana singgah petang sabtu ke sini :)

    ReplyDelete
  7. Assalam cik belbel.... mana hadiahnya tak sampai2 lagi... dah antar detail kat fb lama dah :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam. Cik belbel takde dapat pun detail awak. :( awak pn dekat fb ke tak

      Delete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

ALHAMDULILLAH SYUKUR...

lagu