18.11.15

ZARA ZYA DIKECAM PEMINAT KERANA DRAMA TUAN ANAS MIKAEL

-Assalamualaikum-
Selamat pagi dunia !
Harini cik belbel nak story sikit ada desas desus mengatakan Zara Zya dikecam peminatnya kerana lakonan nya didalam Drama Tuan Anas Mikael sangat gedik ??


 Hasil carian imej untuk zara zya

Korang rasa Zara Zya ni gedik ke dalam Drama Tuan Anas Mikael tu  ? Ok for personal pendapat cik belbel lah kan lakonan Zara Zya sangat best sebab dia macam sempoi je dalam tu. Takde lah sampai tahap gedik or something yang boleh buat kita rasa meluat. Untuk banyak banyak artis cik belbel memang vote Zara Zya. Ok nampak kat situ cik belbel peminat Zara Zya. HAHA

Ok apa komen Zara Zya ?
sumber dari Mstar Online mangatakan 
" Zara Zya hanya mengikut kehendak pengarah demi menjayakan Drama Tuan Anas Mikael. Beliau paham penonton rasa rimas dengan watak Ayu Maisarah yang sering bermonolog di hadapan camera tapi itu merupakan watak beliau sahaja dan diluar negara watak seperti itu sudah lama di lakukan dan hanya di malaysia baru dipraktik kan "
Jadi kepada peminat peminat semua jangan lah kecam Zara Zya ye. Dia cuma belakon ikut kehendak pengarah sahaja. Tapi ok apa watak macam tu. sangat cool ok. hehehe
Yelah mana boleh puaskan hati semua orang ye dak ? hmmm

13 comments:

  1. zara Zya x gedik...suka tengok dia berlakon...slumber je :)

    ReplyDelete
  2. ok apa..rsanya drama TAM best sbb ada lakonan Zara Zya yg ala 'gila2' tu..

    ReplyDelete
  3. Hihihihi jgn kecam dia....kte suke Zara Zya nie... ;-)

    ReplyDelete
  4. Org ni.. Smua nak kecam.. Tah pape. Kecam2 tapi tgk jugak

    ReplyDelete
  5. hehe..minat zara ni dlm isteri ku bukn tukang masak

    ReplyDelete
  6. Adatla tu jadi artis.. kalau tak kena kecam bukan artis namanya, elok tido je kat umah

    ReplyDelete
  7. Tak dapat nak tengok . MAK tak bagi tengok .. hahaha... :P
    Sebab tak ada Astro ... err citer ni kat Astro kannnnn??

    ReplyDelete
  8. Lakonan zara best..:-)

    ReplyDelete
  9. tak gedik pon...KG suka lakonan Zara Zya

    ReplyDelete
  10. Ok jelah lakonan dia.

    ReplyDelete
  11. Ok jelah lakonan dia.

    ReplyDelete
  12. tak Nampak mcm gedik pun. suka lakonan dia.

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

ALHAMDULILLAH SYUKUR...

lagu