28.1.17

IKLAN NUFFNANG KEMBALI

-Assalamualaikum-

Alhamdulillah terima kasih Nuffnang kerana masih sudi bagi cik belbel iklan di dalam blog ni. Walaupun berbulan bulan tak update blog tapi iklan Nuffnang tak pernah putus. Ada juga check blog and Nuffnang dalam phone ye lah takut juga kalau Nuffnang merajuk tak nak bagi iklan kat blog cik belbel ni lagi kan. Kalau Nuffnang dah tak bagi susah juga nak minta balik :(

Iklan dari P&G Pantene, FlyKLIA dan Dreamalnd Chiro Solution. Terima kasih banyak banyak ! Nanti bagi lagi ye :)

3 comments:

  1. lamanya tak nampak cik belbel. eh ke ajim yang lama menyepi. hahaha singgah sini ye bel!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi ajim. Cik belbel je yang hilang :(

      Delete
  2. Alhamdulillah..rezeki tu...semoga terus dimurahkan rezeki

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu