30.8.17

LET'S START BEGIN !

-Assalamualaikum- 
MasyaAllah.. dah berapa abad lah cik belbel tak update blog ni kan. last update entry pasal Tarikh Pembayaran BR1M 2017 bulan january uolsss !!
Sekarang dah bulan September !! lama sangat blog ni dah berehat sampai banyak yang tersadai kelemahan ditepi padang pasir yang tandus. Hahaha !

ada yang lebih menyedihkan cikbelbel ialah...

Lihatkan Last cik belbel dapat CPUV dari nuffnang bila :( bulan febuary 2017. Yelah cik belbel walaupun bulan januari last update entry, sebelum tu lagi cikbelbel dah kurang update untuk blog ni sebab cik belbel sangat busy dengan degree life. 

Awal-awal pelibatan dalam blog ni masa cik belbel diploma di segamat, masa diploma sangat boleh relex tak sama serius macam degree ni. Dan sekarang dah bulan 9 cik belbel dah start internship (praktikal) di Pejabat Tenaga Kerja . Doakan cik belbel dapat habiskan degree ni dengan cemerlang. 

Jadi sekarang cik belbel ada sikit masa terluang jadi cik belbel nak update selalu entry dalam blog ni dan cik belbel nak buat COMEBACK GIVEAWAY

Giveaway kalini cikbelbel nak buat simple je. Nak kumpul balik pengunjung blog cik belbel yang dah muak dengan entry cik belbel yang tak pernah update. 
Giveaway ni, more to promote business cik belbel (business kecil kecilan sahaja) dan juga nak dapatkan semula cik belbel punya CPUV !! geram je blogwalking blog orang lain ada ikan banyak :(


so stay tuned guyss untuk COMEBACK GIVEAWAY !
 so LET'S START BEGIN !!!

4 comments:

  1. cik belbel lama tak membebel kan..huhu.happy blogging!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe thanks dear. nanti join GA kita tauuu

      Delete
  2. Tak sabar nak join giveaway.. cepattt kite nak joiiin..hee..

    Jemput singgah blog saya http://adaabdullah.blogspot.my/

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeahhh ! naik cuti ni kita buat GA hadiah bestttt

      Delete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu