18.9.17

ALHAMDULILLAH SYUKUR...

-Assalamualaikum-
Alhamduliilah syukurrrrrr..
HAHAHAH
gila kau tak bersyukur sebab Nuffnang CPUV dah dapat balik dalam blog cikbelbel.
Ni semua jasa korang yang rajin datang blog cikbelbel, and semua peserta COMEBACK GIVEAWAY   terima kasih banyak-banyak dengan korang semua.
muahhh ciked !


Nampak apa yang tengah on going tu ? hehe
walaupun visitor belum banyak tapi Tiguan Sustenance sudi juga bagi iklan dekat blog cikbelbel.
Korang yang ada nampak iklan ni jangan segan-segan ajak kawan singgah and klik ok.

BTW nak bagitahu COMEBACK GIVEAWAY masih berjalan dan tamat pada 30 SEPTEMBER.

So..
Wake me up when september end ! HAHA
xoxo, bel

2 comments:

  1. As salam. Welcome back cik belbel! Esok nak join GA tu. Hari ini abam kie dtg follow je dulu. #366
    TQ.

    ReplyDelete
  2. waa. thniah. satu peningkatan yg baik dan memang semua blogger harapkan.

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu