30.9.17

COMEBACK GIVEAWAY TAMAT

-Assalamualaikum-
Hyeeee uolsssss !
harini dah 30 september 2017. Lagi beberapa jam Comeback Giveaway akan tamat uolssss !
Semua dah join ke ?
Apa? BELUM !!!!!
its oke belum terlambat lagi sebab ada lagi beberapa jam ni. Sempat lagi kalau nak join.

Hadiah Comeback Giveaway
Alhamdulillah hadiah untuk semua pemenang cikbelbel dah selamat bungkus. Tinggal nak tulis alamat pemenang je.

Haritu cikbelbel janji 8 orang je kan pemenang ? Cikbelbel up lagi satu pemenang sebab sampul ada 9 !!! haha

Hadiah semua merupana tudung sama ada bawal atau shawl je. Kalau pemenang tu lelaki boleh lah bagi mak/isteri/adik/gf atau sapa sapa yang korang nak.

Kalau korang nak surprise bagi hadiah dekat orang tersayang pun boleh. Bagi alamat diaorang cikbelbel terus poskan ke rumah diaorg. Kalau nak buat wish maaf ye cikbelbel tak dapat nak tunaikan sebab cikbelel dah bungkus lekat gam !!! HAHAHAHA ampunnnn..

cantik?
Nampak gambar dekat atas ni. Ni gambar dari Alhumairah Contemporary website. Tempat pertama akan dapat shawl jenis ni. Cik belbel namakan shawl tu Shawl Nashijee. Cikbelbel ada jual.
Pemenang PERTAMA sahaja dapat shawl ni ye. Warna RAHSIA ! hahahaha

Shawl nashijee antara shawl pernah jadi top seller sebab warna dia ada dwi tone kalau kita tengok dari jarak dekat. Bila jauh sikit ada shining shining uolssssss..

Lain-lain hadiah ada shawl vintage, shawl bubble, shawl heavy chiffon, bawal satin abstrak, dan bawal satin corak.

Kepada pemenang-pemenang tu, nanti dah dapat tudung boleh la, tag cikbelbel di fb Bells Signature atau instagram Bells Signature. Nak review dalam blog pun cikbelbel lagiiiiiii suka ! hehe..

Senarai peserta cikbelbel dah update di SENARAI PESERTA COMEBACK GIVEAWAY

Dalam masa seminggu pemenang akan diumumkan dan hadiah akan di pos !!!
good luck semua.
Terima kasih join.

7 comments:

  1. hwaaaaaaa bestnyaaaa nAk menang hwaaaaaaaaa hehehe

    ReplyDelete
  2. waaaahhh!harap ada rezeki!!

    ReplyDelete
  3. Syoknya..
    Cantikk

    ReplyDelete
  4. sharifah rose kan tu? huwaa bestnya kalau dapat mana tau boleh cntik macam dia haha TvT

    ReplyDelete
  5. harap ade rezeki mek dalam ni :)

    ReplyDelete
  6. nakkk, cantikkk shawl nii

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

Featured post

BIRTHDAY GIVEAWAY BY YAYAAZURA.COM

lagu