10.10.17

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

-Assalamualaikum-
Cik belbel nak minta maaf sebab lambat umumkan pemenang Comeback Giveaway.
Haritu cikbelbel janji seminggu je kan lepas tarikh tamat. Sekarang dah 10 haribulan woiii !!!
HAHAHA

jengggggg.....


jenggggggg....


jenggggggg.....


Cikbelbel dah gunakan khidmat pakcik Random.org untuk pilih pemenang.

Cikbelbel ucapkan tahniah pada yang bertuah !

yang tak menang jangan sedih, doakan business cikbelbel berjalan lancar dan cik belbel akan buat giveaway lagi !!

Senarai pemenang :


9

8

7

6

5

4

3

2


1


Tahniah buat semua pemenang !!! 
nanti boleh selfie dengan hadiah cik belbel !
PS !!! kepada pemenang sila emialkan NAMA, ALAMAT, NO PHONE di email cikbelbel93@gmail.com 

13 comments:

  1. Alhamdulillah rezeki hari nih

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, dan tahniah kepada pemenang lain! ^^ saya baru sahaja send details di email. Terima kasih kepada penganjur kerana menganjurkan GA ini ya ^____^

    ReplyDelete
  3. Eh Eh tergezutt Wana. Yeayyyyyyyyyyyy! Alhamdulillah. Nanti Wana email :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah diucapkan kepada semua pemenang ... Tahniah juga diucapkan kepada penganjur dan penaja ... Semoga sentiasa dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah, abe kie menang kali ni. Tq cik belbel. Nanti abam kie emel info tersebut.

    ReplyDelete
  6. Alhamdullilah, menang jugak akhirnya. Tahniah pada semua pemenang.

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah..rezeki..

    ReplyDelete
  8. Alhamdulilllah rezeki hehehehe terima kasih :)))

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. Hi salam singgah dan follow sini :)

    Btw jom join GA saya!

    http://www.akuseorangtraveler.com/2017/11/give-away-hadiah-misteri-dari-astraveler.html

    ReplyDelete
  11. hi. jmput la join n meriahkan segmen GA kt sini

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/02/wonderful-march-giveaway-by-raydah.html

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

CONTOH SOALAN UJIAN PSIKOMETRIK

lagu