5.4.13

(っ˘з˘)っ EDWARD ANTHONY MASEN CULLEN

Walawehh mak Jemah oiii.. HAHA
Ape kes ni tiba tiba tittle pasal Edward Cullen pulok ni.
u know what ? I really admire this guy ! so handsome guy !! dah la badan dia tuff !
*melting*
Disebabkan aku sangat admire si Edward ni aku selongkar semua pasal dia

PROFILE 
The real name is Robert Pattinson
The birth name Robert Douglos Thomas Pattinson
Birthdate May 13 1986
Birth place London England,UK
Popular for Edward Cullen in "Twilight" (2008)
Height 171 cm
Relation with Kristen Stewart 









whoaaa ! mesti korang nak kata aku kuno kan sebab baru nak post pasal twilight ni?
padahal cerita ni dah berzaman dari tahun 2008 lagi. 
nak buat macam mana dah aku baru tengok malam tadi for the first twilight saga breaking down .
sobss sobss sebab edward in relay dengan bella. but aku tak 100% frust sebab dia couple dengan BELLA kan? HAHA!
penat dah aku ngohngeh ngohngeh ni. 
okeee u all's. Daaa




No comments:

Post a Comment

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

ALHAMDULILLAH SYUKUR...

lagu