6.4.13

(っ˘з˘)っ TIPS NAK PIKAT LELAKI

Pikat lelaki  ? erkkk.
Hello ! aku bukan tak normal oke bila cakap erkk.
kepada wanita wanita diluar sana tak susah pun nak pikat lelaki
mehh cik belbel bagitahu
Korang nak cara conventional ke cara islamic? HAHA
Cewahhh macam aku jadi doktor cinta pulak kali ni kan
 Dear girl,korang takyah lah pikir sangat
 nak pikat lelaki ni senang je
FIRST- jadilah wanita yang muslimah tak payah la nak tayang body yang "cantik" tu
SECOND-just be yourself lah. tak payah nak belakon jadi orang lain sebab nanti korang juga yang rasa susah
THIRD- nak mekap mekap? eeeuuu ! tak payah la nak mekap bagai. natural beauty tu kan cantik, Allah dah kurniakan yang baik untuk kita kan.
FOURTH-pandai masak? perlu kalau korang nak makan. HEHE ! tapi kalau nak pikat suami haaa mesti kena tahu masak sebab air tangan wanita ni pehwww !

ape lagi tips yang ada ekk? HAHA. senang macam ni la kan korang buat je macam biasa kalau nak pikat seseorang tu. kalau dia betul betul sayang korang mesti dia akan terima korang seadanyakan. Daaaa

No comments:

Post a Comment

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu