23.10.13

(っ˘з˘)っ 5 TANDA AWEK/ MAKWE CONTROL AYU DEPAN PAKWE

 Assalamualaikum wbt. u all nampak tak entry kat atas tu. mesti korang pun yang dalam katogeri kat atas tu kan. Hahaha. Alah biasa la kan kalau macam tu. Perempuan mesti lah kene control ayu. *puihhh*
kat bawah ada 5 senarai tanda tanda awek tu control ayu bila ada dengan pakwe mereka. jengg jenggg !


TANDA KE-5

Bile berjalan bersama-sama, si awek nie berjalan kepit-kepit seperti ala-ala gadis Jepun berpakaian kimono selangkah-langkah lambatnyer. Si pakwe dah sepuloh langkah dia baru selangkah.
TANDA KE-4
Kalau duduk bertentangan sambil minum di restoran mamak, tangan mesti dok sebok kacau air dengan straw walaupun cuma air kosong.
TANDA KE-3
Kalau gelak? mesti tutup mulot dengan tangan supaya nampak sopan padahal bila dgn kawan-kawan ketawa mengilai-ngilai mengalahkan pontianak atau hantu kak limah!
TANDA KE-2
Bila bersembang dengan pakwe di Phone, suara punya la perlahan sampai pakwe cuma mampu ckp "iye?" je sebab tak dengar yang awek dia cakap, cuba kalau dengan kawan-kawan cakap bukan main kuat nak-nak kalau acara mengumpat, jiran kampung sebelah pun boleh dengar. *nampak tak permainan dia*

TANDA PEETAMA! 
Tengah-tengah dating di shopping complex tetiba tunjuk sifat keibuan kalo ade budak kecik, walhal adik sebaya kat rumah suh jaga pun malas. *apa pun tak boleh la minah ni*
 
 
 
 

1 comment:

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu