1.10.13

(っ˘з˘)っ ALL ABOUT YOON DOO JOON-BEAST

Assalamulaikum wbt.
halloooo u all ! what are u doing ?
hari ni cik belbel nak update pasal Yoon Doo Joon
siapa Yoon Doo Joon ?
yaaaa ! handsome and smart macam ni pun tak kenal ke haa !!
if korang ade tengok MV Beast yang latest contoh macam Fiction and Shadow. comfirm korang akan jumpa mamat paling smart dalam tu.
cikbelbel minat dekat dia ni sebab dia ni sumpah smart !
hehehe



Nama sebenar Yoon Doo Joon
dikenali sebagai Doo-Joon
lahir pada 4 julai 1989 ( 2013- 24 tahun) 
penyanyi, pelakon,rapper and penari
Doo-Joon adalah ketua dalam kumpulan Beast :)
Yoon Doo Joon lahir di South korea.

cita cita doo joon nak jadi cikgu fizik di sekolah menengah.
namun cita citanya bertukar semasa dia di tahun 2 sekolah menengah ketika dia melihat MTV Bigbang.
cikgu dan keluar doo joon tidak setuju dengan impiannya nak menjadi penyanyi. walaubagaimana pun
dia mendaftar di sekolah muzik dan mula audition untuk jadi penyanyi.

now in iris II

as a police

gambar gambar doo joon bersama Beast !



PS ! thank read my blog. hope u all enjoy !





No comments:

Post a Comment

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

ALHAMDULILLAH SYUKUR...

lagu