17.10.13

(っ˘з˘)っ HAPPY 20TH CIK BELBEL :D

Bismilahirahmanirahim and assalamualaikum wbt !!!
17.10.93 telah terlahirnya seorang budak perempuan yang comel lagi gebu kedunia ini.
hahahaa! siapa siapa ?
cik belbel lah *senyum malu malu*
hari ni 17.10.13 genaplah umur cik belbel menjadi 20. Ya Allah !!! dah 20an aku ni. *pengsan*
Alhamdulilah Allah masih lagi memberi ruang keada cik belbel untuk bernafas dan terus mengupdate blog ni.
dengan usia ni cik belbel harap cik belbel mampu menjadi anak yang berguna dan sentiasa membahagiakan org tua cik belbel *apakah -___-"*
secara jurjurnya sepanjang cik belbel hidup cik belbel tak pernah sambut birthday kecuali time last year sebab birthday cik belbel kene time last paper. so dieorg semua belikan cake tok cik belbel. terharu sangat time tu. terima kasih buat kawan kawan cik belbel. dieorg lah kawan dunia akhirat. 
*meleleh hingus ni menagis* hahaha! oklah byebye u all ! enjoy and gottcha ! :D



birthday girl ! :D


No comments:

Post a Comment

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

ALHAMDULILLAH SYUKUR...

lagu