4.2.14

THIS IS CIK BELBEL WISHLIST.

Assalamualaikum..
MasyaAllah behabuk dah blog ni. Arghhhh ! ada lelabah :o
Haha, teruknya cik belbel lama tak update blog  :(
bukan tak nak update, tapi idea not coming la beybeyyhh.
selalu je usha blog ni dari jauh, nak mengupdate krik krik je *nangis*
Ok hari ni cik belbel nak cerita pasal wishlist cik belbel sendiri. 
and cik belbel pasti korang pun mesti lah ada wishlist kan? especially girls ni.
Sekarang ni cik belbel sedang cuba bertungkus lumus dan bersusah payah cuba memenuhkan wishlist ni.
cik belbel tak menggunakan tajaan FAMA (father and mother) ok dalam memenuhi wishlist ni.

TOP 3
cik belbel nak sangat travel whole world.
how can i make this real ?

TOP 2
i want buy this toy :(
I love the beautiful picture.

AND THE TOP 1
i want replace my phone !

korang tau tak macam mana nak dapatkan semua ni ?
sekarang ni cik belbel kerja part time tau jaga kedai bila time cik belbel tak de kelas.
tapi kalau korang kesian dengan cik belbel ni and ada contest yang bagi hadiah macam wishlist cik belbel ni. korang rojer rojer cik belbel ok. 
penuhi lah wishlist saya :(
hahahaha. xoxo love.


No comments:

Post a Comment

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

ALHAMDULILLAH SYUKUR...

lagu