2.7.14

ABC OOOHHH ABC !

Assalamualaikum !!
Sorry lah dah lama tak update blog ni ( tak de lah lama mana pun)
Entry cik belbel harini adalah ABC OOOHHH ABC !
Sedap kan? Nak nak lagi tengok time puasa ni. Saje ke dengki dengan korang. HAHA
Sebenarnya, cik belbel rindu zaman belajar dekat Uitm Bandaraya Larkin. Mungkin tak ramai yang tahu ada wujud satu Uitm kampus kecik dekat situ. Start dari situ lah cik belbel berkenalan dengan ABC Kampung Majidee yang superb ni. Sumpah sedap gila !!
Sekarang ni rasa teringin sangat nak makan. Harga dia tak mahal mana pun 
Special = RM 3.00
Biasa = RM  2.50
Ok what harga dia, dengan coklat kacang, cincau jelly bebulat buah kabung dia semua harga dia sangat berpatutan. Dekat situ bukan ada ABC je ada lah lagi kedai kedai makan macam Rojak Asma, Kedai nasi ayam, Nasi campur. Sebab dia medan selera kan.
Kalau sesiapa nak rasa boleh la pergi cuba. Tak menyesal lah. 

 Ni alamat kalau korang nak pergi 
Medan Selera Kampung Melayu Majidee (Jalan Tebrau Lama), 81100 Johor BahruJohor, Malaysia
 MESTI CUBA !!!



2 comments:

  1. waahh kejam nye.. dah lah puasa.. huhuhu.. best nya ABC!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap kan? HAHA. pergi lah cuba. tak menyesal lah.

      Delete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

ALHAMDULILLAH SYUKUR...

lagu