21.9.14

Tempat Menarik Di Melaka Dan ENT Sudah Habis !!

Assalamualaikum wbt
Ya Allah gembiranya hati ini kerana subjek yang paling memenatkan untuk semesta akhir diploma in banking ni telah berakhir. Subjek ENT ni bukan ka satu subjek yang susah, sesapa yang minat dengan business  tu kompom la enjoy bila buat subjek ni. Tapi bagi cik belbel subjek ni sangat memenatkan dan membazir duit! Nak print sana print sini. Anyway kepada sesiapa yang belum or akan menerima subjek ni especially dekat uitm harap dapat buat dengan baik. #pesancikbelbel masa present jangan takut, cobfident je apa korang present walaupun salah. Untuk part marketing dengan financial panel memang suka la attack ni. Market size tu kalau boleh explain betul. Tak payah takut lah sebab panel tu tatau pun apa yang korang buat.
Ok ni lagi satu story yang cik belbel nak share dengan engkorang. Entry before ni cik belbel ada cerita pasal vacation kelas cik belbel kat melaka kan.
Haaa ni diaaaaaa
Coconut shake pangkalan balak.
Sumpah sedap. Harga dia dalam rm3++.
Cik belbel ni jenis tekak susah nak terima air kelap tau,bila bila coconut shake teringat ingat je. Selain dari coconut shake klebang. Ni lagi salah satu tempat yg patut korang pergi.


2 comments:

  1. look interesting!!! nak coconut shake jugak..hhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pergi lah sedap tau. Tak sama dengan coconut shake yg luar melaka ni

      Delete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu