1.10.14

SALAH SATU TEMPAT MENARIK DI JOHOR. MENARIK KE??

Hai Assalamualaikum.
Ok harini cik belbel nak kongsi tempat menarik kawasan johor ni. Mesti korang familiar kan dengan Gunung Ledang. Banyak dah mitos mitos yang kita dengar bila sebut gunung ledang. Before final start kiteorg satu group buat rombongan cik kiah pergi Gunung Ledang uolss!!! dah la cik belbel ni memang suka dengan mandi manda ni, bila orang offer ajak pergi gunung ledang apa lagi iolss terus packing barang je lahhh... hehehe
Nak pergi gunung ledang ni dari uitm segamat johor. Opsss!!! Tak lah jauh mana. Around 30 minit dah boleh sampai. Gunung Ledang ni masuk area tangkak tau. Bukan segamat ye kawan kawan. Dah macam belajar goe la pulakk. Anyway korang review la gambar memori ni
Amboi excitednya muka iolsss. Segan mak nakk. Almaklumlah iols kan hantu air.


Group mak jemah nak balik dari camping sekolah. Agagaga

Kitaorg tak panjat sampai atas gunung ledang ni sebab dah tak larat uolss. Kalau uolss pergi sini pergi la panjat sampai atas. Kawan cik belbel kata air dia sejuk bangat. 

Ni part kawasan gunung ledang

Ni lagi satu benda menarik kat gunung ledang ni. Ada ikan gigi kaki uolsss ! Nampak tak ikan gigit kaki tu? Tak nampak ? Takpelah.. haha

Cam ne nak panjat sampai atas kalau bawak barang macam nak pergi balik kampung😂
Kitaorg bawak makanan yang kiteorg masak sampai atas tu yang semput. 😍


Ni lahh rombongan cik kiah uolsss. 

Dah lama nak update entry ni tapi di sebabkan internet yang macam siput sedut kat kampus jadi baru harinilah korang dapat baca. Haha
Have fun guys!!😍😘😘

2 comments:

  1. memang best pegi sini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik belbel baru first time pergi ni tu sebab dekat dengan temlat study. Hehe tp mmg best sejukkk

      Delete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

ALHAMDULILLAH SYUKUR...

lagu