20.7.15

JANGAN-JANGAN WANI KAYRIE DENGAN LIRIK

-Assalamualaikum-
Hasil carian imej untuk wani kayrie 
Heyyy uolsss ! Selamat hari raya uolsss semua !!!
 *Jangan nak duit raya sangat lah dah tua kan! *
Harini cikbelbel nak buat review pasal sorang artis yang baru nak naik ni. Heyyy cik belbel tak minat dengan kontroversi artis okkkk. 
Siapa kenal dengan Wani Kayrie. Wani Kayrie ni popular dengan lagu Jangan-Jangan kalau korang perasan cik belbel ada letak dalam playlist blog ni. 
Comel sangat penyanyi ni. Korang tengok video dia buat akustik masa nyanyi lagu jangan-jangan






lepas tu kan cik belbel suka lirik dia. sangat sempoi dan senang nak nyanyi. Amboiiii !!! hahahah


Enjoyyy yaaaa !!!


2 comments:

  1. Retis baru ke? Rasa macam tak pernah tengok lagi...

    ReplyDelete
  2. Dye da lama
    Cuma skrg baru muncul blik
    Muda lg dak ni

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

ALHAMDULILLAH SYUKUR...

lagu