6.7.15

TEMPATAN FEST JOHOR 2015

-Assalamualaikum-
Haaaa siapa peminat baju tempatan ? Confirm kene pergi Tempatan Fest ni. 
Semalam cik belbel ada pergi Tempatan Fest yang di berada di Nusajaya Johor Bahru.
Pehhhh best gilaaaa !
Cik belbel minat dengan brand #JOHO sebab cik belbel sendiri orang Johor kan. 

Pehhh best lah, sebab kita boleh tengok banyak brand tempatan tau. Sapa lagi yang nak support kalau bukan kita rakyat Malaysia. 
Ni antara brand yang ada dekat Tempatan Fest di Johor

 cik belbel sempat lah grab satu baju dari #NF #NAFASCOLLECTION 
harga dieorang bagi pun cun cun dekat sana. Cik belbel pulak jenis minat baju 3rd kuater tau so bila kat sini cik belbel jadi rambang mata nak beli yang mana. HAHA

Kalau korang nak pergi tunggu update akan datang kita tengok kat mana lagi dieorang buat okehh. !!

1 comment:

  1. Bagus event camni, dapat perkenalkan jenama tempatan ke mata dunia...

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

ALHAMDULILLAH SYUKUR...

lagu