25.3.16

CPUV MASA BUSY

-Assalamualaikum-
Alhamdulillah...
Hahahaha, macam kelakar pulak, macam macam tittle dah buat pasal cpuv ni. Alhamdullilah lagi sekali sebab walaupun tengah busy dengan study, tapu pihak Nuffnang dan pihak advertiser tak sempat tak bagi cik belbel cpuv walaupun sikit. Terima kasih sebab masih nampak blog cik belbel ni. TERIMA KASIHHHHH !

nampak tak bertapa busy nya otak cik belbel sekarang ? HAHA


Ni antara cpuv yang ada dalam blog cik belbel. Kalau korang tengah free nak blogwalking tu jangan lupa singgah blog cik belbel kot kot ada iklan berterbangan ke. HEHE

Fuhhh siap satu entry sebelum nak masuk kelas pukul 11 ni. 
See u all in next entry. BYEEEE

4 comments:

  1. ehh dah lama tak check!

    ReplyDelete
  2. Wahh nak jugakkkk lama tak dpt CPUV ni..


    www.mejuez.com

    ReplyDelete
  3. Kenapa nmpak macam ada iklan BMW dan Toyota kat blog saya tapi tak keluar cpuv kat nuffnang pun?

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin tu cpuv "hantu" cik belbel panggil. sebab dia hanya akan credit bila dah habis tempoh iklan. cuba cek bawah2 earning cpuv tu

      Delete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu