15.2.16

CPUV ONGOING SAHAJA !

-Assalamualaikum-
Hai uolsssss ! Apa khabar semua ? Alhamdulillah kalau semua sihat. Kalau tak sihat cari penawar cepat cepat ye. Harini tak tahu nak update blog pasal apa. Buka Nuffnang tengok CPUV ONGOING alhamdulillah ada lagi yang sangkut dan terus menerus ongoing.


 Ada Penadol Actifast, Rakuten Blogger Project, Huawei Mate ( ada lirik lagu kat kepala), dan yang terbaru Petronas !

Terima kasih pihak advertiser sebab percaya lagi dengan blog cik belbel. Walaupun kadang kadang view kelaut tapi alhamdulillah ada rezeki yang lekat.

Harap minta interview khamis ni berjalan lancar. Amin...
Nak tahu interview apa ?
Check the previous post !

10 comments:

  1. Seronoknya bila tgk CPUV beraturr. Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul. Rasa nak melompat je

      Delete
  2. saya punyer pu ndah sikit..hihiiii..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, jom lah sama sama naik kan trafik blog

      Delete
  3. yes setuju kalu x sihat cari penawar...
    muyskil...sy x pernah dpt CPU..huhu

    ReplyDelete
  4. wahhh... masyukkk lepas ni..

    pstttt.. terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #22. maaf mia baru sempat nak blogwalking.

    blog ini tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2016/01/senarai-url-blog-22.html

    pemenang diumumkan kat http://www.mialiana.com/2016/02/pemenang-bertuah-url-blog-22.html

    ReplyDelete
  5. untungla..sy da lama tak dapat CPUV huhu

    ReplyDelete
  6. Best nye dpt CPUV.. huhu sy tak pnah dpt lgi.. :(

    www.mejuez.com

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah moga semakin banyak iklan yang singgah di blog selepas ini...amin....

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

ALHAMDULILLAH SYUKUR...

lagu