9.4.16

BILA MAWAR RASHID SAMBUT BIRTHDAY KE-21

-Assalamualaikum-
Hai uolsss semua. Lama dah tak update blog. Bila dapat mid sem break ni boleh lah rajin rajin kan tangan update blog ni.

HAHA cliche sangat bila buat tajuk entry "Bila Mawar Rashid Sambut Birthday Ke-21"
Actually cik belbel nak tanya apa korang zaaappppp ingat bila cik belbel sebut nama Mawar rashid ?
HAHA ok cik belbel tahu dan korang tak payah mention dalam ni sebab bahaya ! HAHA

Ahhh whatever lah..
Baru baru ni cik belbel ada skodeng instagram Mawar Rashid ni dah cik belbel perasan yang dia baru sambut birthday dia yang ke- 21. WOW! muda lagi Mawar Rashid ni. Cik belbel pun kalah. So dia ni kiranya sebaya dengan Hafizd Roshdi lah kan.

Ni ada lah sikit gambar yang cik belbel boleh share dari instagram Mawar Rashid sendiri.



Siap ada makeup photo kau..,.

Ok lah. Cantik kan Mawar Rashid ni. Dengan baju warna merah. Dari gambar cik belbel dapat agak lah tema dia merah putih kot. Agak je nii..
Dah macam photo pre-wedding cik belbel tengok instagram Mawar Rashid ni. Kalau gambar pre-wedding entah lagi macam mana lah kan. HEHE

Happy Birthday Mawar Rashid, harap harap lepas ni jangan tersalah jawab soalan lagi. Ehhh ? HAHA memain je.. *mati lahh*

Nak tengok lebih gambar Mawar Rashid ? boleh lah skodeng Instagram dia MAWAR RASHID



1 comment:

  1. Follow FBS Contest Demo Account
    Immediate Register Yourself in FBS

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu