24.10.16

GEGAR VAGANZA 3 BUAT DRAMA HIDUP

-Assalamualaikum-
Bismilah.. rasa terlalu lama tak menaip dalam blog ni. Busy? tak ada lah busy sangat tapi semangat tu hilang nak menaip. tak tahu kenapa. HAHA ok lupakan.

Siapa ada tengok Gegar vaganza 3 2016 ni ? Perasaan korang sama ke dengan apa yang cik belbel rasakan ? Rasa apa ? Jenggg jengg jenggg

12 artis hebat berentap untuk mendapatkan hadiah RM 100k and juga satu album single terbitan Astro.

1. Zarul Umbrella2. Elly mazlien 3. Zur Eda4. Intan sarafina5. Nora6. Shidi Data7. Azharina8. Siti sarah9. REM10. Gmie11. Razis Ismail12. Ameng SPRING
berikut nama yang akan bertanding untuk Gegar Vaganza 3. #GegarVaganza3
untuk setakat ni sudah masuk minggu kedua semalam. Dan Razis Ismail telah tersingkir. Ramai yang menyangka Razis Ismail akan tersingkir, namun beliau tetap berjaya membuat cik belbel download lagu "kepulangan" dalam JOOX ok ! haha best apa lagu dia. Hang apa tau !

Untuk minggu kedua ramai yang menantikan persembahan dari Elly Mazlien kerana beliau mendapat lagu "Terpisah Jua" lagu dari Ziana Zain. Namun nitizen amat bersimpati dengan Elly Mazlien atas apa yang menimpa dirinya. Lagu ini seolah olah memang ditujukan khas untuk Elly Mazlien. Adakah ini satu dari drama Astro untuk menaik kan rating penonton??
Kalau betul apa cik belbel rasakan cik belbel bersimpati dengan Elly Mazlien. Ramai nitizen di laman Twitter yang tidak senang dengan lawak nabil dengan status lagu yang diterima oleh Elly Mazlien. Harap ia boleh diubah.

Senarai lagu untuk minggu ke 3!
tak sabarrrr !!!



 yang bawah tu Zarul Umbrella. jangan cakap abg tak payung. HAHA
" Makin tua Makin handsome" utnuk trademark untuk Zarul Umbrella. Sorry lah cik belbel #teamzarulumbrella

to all peserta goodluck! dan harap ada kemajuan dalam setiap minggu !

2 comments:

  1. hurm..bagi lagu perawan atau janda tu nampak sangat nak buat drama.kesian elly

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu