8.11.16

SIAPA PENYANYI LAGU "SEGALANYA" - HAQIEM RUSLI

-Assalamualaikum-
Bismilah..
Alhamdulillah masih ada kesempatan untuk update blogcikbelbel ni. Terima kasih kepada penyinggah penyiggah blogcikbelbel walaupun berkurun tak update.

Entry kali ni cik belbel nak buat pasal penyanyi lagu " Segalanya " kalau korang semua pendengar radio era.fm hot.fm suria.fm atau apa apa radio mesti akan dengar lagu ni keluar.

Haqiem Rusli


Untuk pertama kali cik belbel dengar lagu ni satu yang terlintas dalam kepala cik belbel. " Ni lagu baru Hafiz Suib ke " suara dia sebijik dengan Hafiz Suib penyanyi lagu awan nano tu. HAHA

Biodata Haqiem Rusli
Nama sebenar : Ridzuan Haqiem bin Rusli
Nama popular : Haqiem Rusli
Tarikh Lahir : 16 jun 1998 ( 18 tahun 2016)
Sekolah : Sekolah Sg Serai Hulu Langat Selangor
Anak ketiga dari 5 orang adik beradik
Hobi : Bermain permainan video, bola sepak, menyanyi dan melukis kartun.
Naib Juara Idola Kecil TV9 musim pertama.

itu la serba sikit biodata yang cik belbel dapat kumpulkan untuk penyanyi lagu " Segalanya " iaitu Haqiem Rusli.
apa yang cik belbel boleh cakap cik belbel betul betul terkejut sebab suara ni sebijik macam Hafiz Suib. Bila cik belbel search Youtube lagu baru Hafiz Suib tak ada pulak keluar lagu ni. Terpaksa lah cik belbel menai lirik lgu " Segalanya " ni. Nasib baik lirik dia senang nak hafal. Untuk lagu Haqiem Rusli ni korang dah boleh dah download dalam JOOX. Pada sesiapa pengguna aplikasi JOOX.

untuk adik Haqiem Rusli. hakak cik belbel nak ucapkan selamat maju jaya dalam industri muzik di Malaysia. Lagu adik power lah. Semoga terus menjadi pelapis yang berjaya !

cover lagu " Segalanya " dari Haqiem Rusli

No comments:

Post a Comment

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu