24.9.13

(っ˘з˘)っ WORD MAKE WALLPAPER

Assalamualaikum u all !! (jerit dekat telinga)
hehe, malam ni cik belbel just nak share wallpaper.
wallpaper ni cik belbel nak share sebab in word now just picture
bila cik belbel baca or post wallpaper ni, more to express my feel
mybe korang pun boleh guna cara ni untuk express korang punya feel
ok? enjoy and.. gottcha ! (kenyit kenyit mata)
sekuat mana perempuan still nak seseorg
pegang tangan dia and say " imma here"


jangan nilai seseorang kalau kita tak
tahu apa apa sebenarnya.


jangan kisah apa orang nak kata
as long as kita dah try terbaik. kita
akan dapar yang terbaik :)


mereka mereka ni memang kita WAJIB ingat :)




you are my everything "parent" :)

No comments:

Post a Comment

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

ALHAMDULILLAH SYUKUR...

lagu