25.6.14

KENANGAN KELAS PALING MENGANTUK

Assalamualaikum all blogger yang sedang berlegar legar di alam maya.
Seronok le kome online je, cik belbel tengah berhadapan dengan dugaan menahan mata dari tertutup.
Actually cik belbel dalam kelas ni, haa cmne cik belbel boleh online? Tu bukan isu besar, yang kita perlu adalah duduk dibelakang , bateri handphone yang penuh dan paling penting line internet yang laju macam turbo. Kalau setakat line macam siput cadburry, baik kita sumbat telinga dan tidur.
Kelas CTU aka islamic banking ni memang mencabar iman yang sedia nipis ni. Haha
Dengan kelas yang tak ada aircond memang rasa nak mengamuk je ni. Berrrereee
Ni amek setepek kenangan malam ni buat peneman korang blog working. Haha

coretan akibat terlalu fokus

might be a killer subject mybe.

Konon je khusyuk yang belakang tu. Puikkk

No comments:

Post a Comment

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu