22.6.14

OPPO TU APA????

Assalamualaikum blog yang berhabuk bersawang labah labah.
Rasanya bukan labah labah je ada ni entah entah kutu dan sepupu sepapat dia pun ada.
"Oppo Tu Apa???" 
That the entry for this night. Actually uolss i dah change my phone ok.
And the best part is i change my phone to Oppo. Seriusly cik belbel tak tahu ke benda Oppo ni.
And ada ke manusia kat Malaysia pakai brand ni. Situasi ni mungkin sebab cik belbel kuno. Haha.

Majulah Oppo di Malaysia. haha
Ni lah brand Oppo tu. Mungkin sekarang kat Tv3 banyak dah iklan Oppo ni.
Yang cik belbel ada terbaca lah yang Oppo ni dari brand Korea and 2PM pernah sing lagu dia masa launching Oppo ni kat Thailand. Ni kalau tak salah lah, kalau salah maap lah! haha

So bila korang nak pakai Phone ni tak lah segan sangat. And sebenarnya kan design Oppo ni macam Sony juga. Dia takde lah pelik sangat. Dia masih dalam kategori Smartphone kan? hahaha.
Anyway oppo ni best and cik belbel bagi rate 9/10 lah. 



1 comment:

  1. tunjuklah hp oppo cikbelbel, nak tengok jugak.... :p

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

ALHAMDULILLAH SYUKUR...

lagu