29.5.15

CPUV MAXIS ONEPLUS ONE DAN COLGATE 360 CHARCOAL GOLD

-Assalamualaikum-
 Yeayyyy ! Cik belbel dapat cpuv baru dari Nuffnang. Hahaha haritu cik belbel ada hantar ticket deat Nuffnang kenapa cik belbel dah kurang dapat cpuv. Ok ni dia En Nuffnang dah bagi. HEHE


Sekarang ada 3 iklan tengah berlegar legar di dalam blog cik belbel, biasa nya iklan ni cuma akan keluar time pukul 12 ke atas. Cik belbel dah paham sangat dengan time cpuv cik belbel ni. Dari tak dapat terus kan. Terima kasih pihak advertiser !!

Haritu baru je usha web www.maxis.com sebab nak tengok Iphone 6 kalau beli dengan plan maxis. Not bad lah harga dia, jika dibandingkan dengan harga cash. Dah lah dapat phone bulan2 dapat data lagi. Korang boleh tengok lah. 

Siapa lagi yang belum guna ubat gigi Colgate 360 ni ? Korang kena cepat-cepat cuba sebab memang best ! Gigi korang akan putih dan nafas korang akan bertambah fresh. Takde lah orang duduk sebelah pun boleh pengsan kan. 

Terima kasih Nuffang dan advertiser !!!


1 comment:

  1. wahhh cik belbel sama lah...saya pun dapat cpuv colgate 360,ngan oneplus one ...ada masa singgah blog saya http://nassuna.blogspot.com/2015/06/terima-kasih-nuffnang.html

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

ALHAMDULILLAH SYUKUR...

lagu