15.5.15

JOM JOIN CERIA 1ST GIVEAWAY

-Assalamualaikum-
*Klik banner dan join sekali dua kali tiga kali* 

Alhamdulilah harini dibukakan mata dan hati untuk join GA semula. Mungkin korang dah tak nampak cik belbel join GA kan. haiahh rasa macam dah tua pulakkk. 
Kali ni cik belbel join GA yang simple simple je. Syarat mudah dan ramai boleh join.

cik belbel tag

Jangan lupa join ! hadiah dia banyak. Cik belbel nak floral mask tu !!! hahahaha
ok boiii semua


5 comments:

  1. uiikk nak floral mask ehhh ahaha.

    arigatouu~~

    ReplyDelete
  2. salam cik belbel
    tq tag akak..jap lagi akak join ya

    ReplyDelete
  3. saya pun sertai juga segmen ini,semoga menang hadiah cik belbel :-)

    ReplyDelete
  4. Good luck..
    Singgah dari ga yg sam dan follow sini (=
    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/05/jom-join-ceria-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. Terima kasih sudi tag, tapi x sempat plak nak join.
    Sorry sebab terlepas pandang plak...huhuhu.

    Regards,
    Yana Afi Mohamed

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu