1.5.15

EPISOD AKHIR DRAMA TV 3 BENCINTA

-Assalamualaikum-
Tengah rajin mood nak update blog ni.
Tengah tengok Drama tv3 Bencinta yang dilakon kan oleh Fathia dan hero nya Fattah Amin.
Siapa ada tengok Ending dia harini ? 30.04.2015 ?
Harini dengan rasminya tamat lah Drama yang sangat hit ni iaitu Bencinta.
Siapa expect ending drama Bencinta macam ni ?

Hasil carian imej untuk bencinta tv3 
HAHAHA !
seriusly cik belbel terkejut kot dia punya ending bila kawan Nabil si Iqmal tu call Nabila ( nama dah la sama cam cik belbel ) ehh ? cakap yang si Nabil sakit. Rupa rupanya selama ni Nabil amik duit syarikat yang 10% tu buat rumah anak yatim. Serius cik belbel memang menyampah dengan Nabil sepanjang drama ni sebab cik belbel betul ingatkan yang dia ni memang jahat. Ye dia memang jahat tapi ending jahat dia ada kebaikan. HEHE

Hasil carian imej untuk bencinta tv3

Ehhh over pulak iolss ceritakan, Biasa la cik belbel kalau tengok drama memang emosi lebih. HEHE
nak tengok lebih drama cik belbel selalu tengok dekat


Hasil carian imej untuk bencinta tv3

ok jumpa lagi semua !

No comments:

Post a Comment

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

ALHAMDULILLAH SYUKUR...

lagu