25.5.15

CPUV MCDONALD'S FAMILY [PC]

-Assalamualaikum-
Alhamdulilah syukur masih diberi untuk menghadap lappy ni untuk menaip entry entry di dalam blog usang ni. HEHE
Seriusly lately cik belbel dah kurang dapat Cpuv tau, pernah haritu terputus cpuv ni. 


Hahaha, harini dapat satu cpuv baru dari advertiser McDonald's Family.
Siapa kat sini suka makan McD? HAHAH cikbelbel hantu burger McD kot. Cik belbel paling suka MChiken dengan Double cheese burger. Sedaappp ! Pehhh tiba tiba teringat bila update blog pasal McD ni !

Mesti ramai yang suka denga icekrim dia? Sedapkan ? Dulu cik belbel kalau balik kampung mesti before naik bas akan beli McD dan makan dalam bas, ahh peduli lah orang tengok ke apa, kita lapar kot. HAHA, gila gamble kan.

Jom share apa fav korng dekat manu McD ???

No comments:

Post a Comment

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

ALHAMDULILLAH SYUKUR...

lagu