11.2.16

HISYAM HAMID, ISTERI VS TUNANG

-Assalamualaikum-
Selamat sore semua warga blogger Malaysia dan luar negara.
Siapa ada tengok Drama IsteriVSTunang ???
Rumah cik belbel biasalah mana ada astro. So tak dapat lah nak tengok drama IsteriVSTunang ni sebab drama ni ditayangkan di Astro Ria.

Hehe, macam biasa lah kalau cik belbel minat satu drama tu mesti ada buat review drama kan.
Benda ni wajib bagi cik belbel sebab blog ni dibuat adalah untuk share benda yang cik belbel minat. kongsi minat dengan korang lah kiranya ni.

Kalau tengok Drama IsteriVSTunang ni mesti senyum senyum tengok Zaim Azfar dengan Alana Sofea yang dilakonkan oleh Hisyam Hamid dan juga Scha Alyahya. Macam kena sangat watak Scha kali ni. Nama pun dah macam nama anak dia Lara Alana.




Biodata Hisyam Hamid 
Nama penuh : Hisyam bin Hamid
Nama Glamour : Hisyam Hamid
Asal : Singapura
Umur : 31 Tahun (2016)
Status : Berkahwin
Nama isteri : Rosmawati Hanafi
Kerjaya : Model dan pelakon
Drama popular : Cinta Ibadah, Memori Cinta Suraya, Tuan rumah pembantu rumah, IsteriVSTunang (hot)

Unbelievable !! Hisyam Hamid ni dah kawin rupanyaaa.. (Frust lagi)
Serius sebelum cik belbel syok dengan drama ni tak pun cik belbel nak usha si Hisyam Hamid ni sebab cik belbel start kenal dia masa dia belakon cerita Cinta Ibadah yang beratus episod tu. KIKI

Hisyam Hamid and Wife !
Comel je kan isteri dia ni. Anak anak diaorang pun dah besar rupanya. Tak sangk iolsss i minat suami org sebelum ni. HAHA

Like brother dengan sister pun ada ni. Haha

Ok jangan lupa saksikan drama IsteriVSTunang setiap hari Isnin hingga Khamis di Astro Ria !!!




Serius best kot drama IsteriVSTunang ni. Dah lah ada 15 episod je pulak tu. Part paling best bila dieorang dah mula start suka sama lain. Alana Sofea please jangan give up dengan Zaim Azfar !!! 
Nak tahu kenapa jangan give up ? tengok lah drama IsteriVSTunang !!

Sumber gambar : INSTAGRAM HISYAM HAMID

No comments:

Post a Comment

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu