10.2.16

PEMBANTU TADBIR GRED N17

-Assalamualaikum-
Alhamdulillah..
Cik belbel bersyukur sangat harini. Bulan ni macam macam rezeki cik belbel dapat. Rezeki Allah tu maha luas kan.. Kita sebagai makhluk dia cuma perlu sabar dan terus berdoa.

Harini cik belbel dapat satu email dari JohorCareer.com. Dulu cik belbel adalah apply kerja dengan SPAJ ni. Yelah cik belbel sendiri orang Johor so apply lah dengan SPAJ ni.
Alhamdulillah sangat harini cik belbel dapat email dari diaorang yang suruh cik belbel datang interview untuk Jawatan Pembantu Tadbir Gred N17


Tu contoh pada sesiapa yang ada dapat tawaran temuduga untuk SPAJ. Kalau yang dah tahu keputusan cik belbel tak tahu sama ada dia keluar macam ni atau tak.

Pada sesiapa orang Johor yang nak mohon SPAJ ni boleh gunakan link >>>SPAJ<<<
Cik belbel tak pasti sama ada orang luar dari Johor boleh mohon atau tak. Tapi kalau berminat boleh je pergi dekat link tu and belek belek lah.

Tugas Pembantu Tadbir (Perkeranian / Operasi )

  • Melaksanakan tugas perkeranian dan operasi seperti tugas tugas pentadbiran am, pengurusan personel, perkhidmatan kaunter dan pemprosesan, mengumpul maklumat dan data.
  • Aspek Perkeranian : Pentadbiran Pejabat, Pengurusan Personel, Pengurusetiaan, Membuat surat rasmi seperti yang diarahkan, Pengurusan rekod, Pengurusan kewangan, dan juga pengurusan fail.
  • Aspek Operasi : Pengurusan Keselamatan dan ketenteraman, Pengurusan kebersihan, Pengurusan Utiliti, Pengurusan tanah dan kemudahan awam, Protokol dan istiadat. 


Untuk maklumat lebih lagi pasal Tugas Pembantu Tadbir (Perkeranian / Operasi ) boleh rujuk link ni >>>Tugas Pembantu Tadbir<<<

Jadi korang semua tolong sama sama doakan cik belbel supaya dapat kerja ni. Cik belbel berharap sangat dapat kerja ni. Sebab cik belbel sendiri dah malas nak studyu. Ingat nak buat PJJ je.

3 comments:

  1. insyallah keladi doakan semoga berjaya untuk temuduga kerja ni......best luck for cik belbel

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu