15.4.16

CPUV BERTAMBAH DAN APA RAHSIANYA ?

 -Assalamualaikum-
Haiii senangnya dalam hati..
Kalau cpuv bertambah..
Seperti dunia ana yang punya..
heyyyy !
HAHAA

Hai uolssss ! Sihat semua ?
Harini cik belbel check Nuffnang *bukan harini je sebenarnya,. hari hari check ! kahkah *


Alhamdulillah cpu bertambah untuk semalam dah harini. Terima kasih ye En Nuffnang dan pihak advertiser. 

BACA : CARA NAK DAPATKAN CPUV NUFFNANG

tak susah pun nak dapat kan cpuv ni. Follow cara cik belbel insyaAllah sekali dapat cpuv pihk nuffnang dan advertiser tak kan lupa blog kita dan dia akan terus bagi bagi dan bagi.
Cuma bila cik belbel dah start sambung study ni, memang tak banyak masa nak update blog ni. Yelahhh assignment berlambak kot. Memang lah buat assignment pakai laptop, tapi bila buka blog idea nak membebel tu non hadooo !

BACA : APA TU CPUV CPC NUFFNANG

OK ni cik belbel ada share apa tu cpuv dan cpc dalam nuffnang. Untuk blogger baru yang tertanya tanya apa cpuv tu. Asyik update dapat cpuv tapi tak pernah nak cerita apa tu cpuv. Bukan tak pernah cerita tapi korang kena rajin scroll bawah bawah blog cik belbel ni sebab kebanyakkan nya cik belbel dah cerita dah.

Blog ni cik belbel buat pun sebab nak share macam mana nak cari income guna blog. macam macam cara ada. Dan cik belbel akan share dengan korang bila cik belbel berjaya buat dan dapat hasil. Buat apa share dengan orang kalau kita sendiri belum berjaya. betul tak ?

BACA : MAKAN FREE DI NANDO'S !
OK ?  jangan lupa give me feedback for this blog ! see yahhhh !
 

2 comments:

  1. eh saya pun buat entri pasal Nuffnang harini. heheh sama pulak :D

    ReplyDelete
  2. tq info ini cik bebel...

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

ALHAMDULILLAH SYUKUR...

lagu