24.4.16

SIAPA KHAI BAHAR ?

-Assalamualaikum-
 Allah.. Lamanya tak update blog ni.
Sebab test dan quiz yang berderet blog diabaikan seketika. yang komen tu terima kasih ye. Maaf cik belbel tak dapat balas, bukan tak nak balas tapi tak sempat sesangat. Terima kasih singgah blog cik belbel ni.

Cik belbel update blog ni pukul 2.45 am waktu Malaysia wei. HAHA
biasa lah student life kan. Apadehal baru pukul 2.45 am kan. Belum subuh, HAHA

Mesti korang pernah dengar nama Khai Bahar ni.  Atau lebih dikenali dengan artis Youtube, Smule disebabkan suara dia yang sangat power.

Kalau tak percaya subcribe lah youtube muhamad khairul. Tu adalah si kacak Khai Bahar.


Dah lah suara sedap, jangan lah handsome sangat :(

Biodata Khai Bahar
Nama : Muhamad Khairul
Umur : 22 (2016 ) 
Asal : Perlis

** Maaf tu je yang cik belbel dapat tentang Siapa Khai Bahar ni. **
Kalau korang nak lebih kenal dengan Khai Bahar ni check on him instagram

instagram Khai Bahar
Twitter Khai Bahar

Sekali pandang macam Hafidz Roshdi kan? cehhhh

The real of Khai Bahar

Serius cik belbel cakap suara dia memang gempak. Siti Nordiana pun puji tau. Malam ni je ulang lagu yang dia cover kat Youtube je dah berapa kali. Tapi paling cik belbel suka masa dia cover lagu Sudah Ku Tahu by Projector. Dia punya tarik pehhh..
He very gifted. And i admire him, HEHE

to Khai Bahar..
Kalau banyak view kat youtube tu tetiba naik kan, cik belbel lah view tu, HAHA
Semoga menjadi penyanyi yang berjaya suatu hari nanti.
Cik belbel tak sure sama ada Khai Bahar ni student atau apa. By the way cik belbel belum habis stalker instagram dia lagi.

Terima kasih Magic Sim Burung hantu sebab bagi cik belbel update blog malam malam ni. Kahkah.




18 comments:

  1. suara dia memang sedapkan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul. Lagu yg dia cover pun sedap semua

      Delete
  2. Follow blog saya..penggaliilmudunia.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Jie suka original song dia. tajuk Luluh.
    tp mmg sedap la suara dia cover lagu. hahah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yesss setuju. Lagu ori die mng sedap gile ahhhhhhhh.... #inlove

      Delete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. suaraa dia powerrr

    ReplyDelete
  6. suaraa dia powerrr

    ReplyDelete
  7. he is not a student but just live like a normal person.. his hobby is singing and like to do cute voices of Minion.. its really cute u know.. he is the type of person that would never leave his friend... his friendship with one of his bff is really beautiful..

    ReplyDelete
  8. Anonymous22:37

    sedap ape suara bantot

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  9. hensem betul mamat nie

    ReplyDelete
  10. Awok yg lelaki ni pun dok gile ke dia. Ni kan pula yang prempuan. Hahaha.. Suara dia sedapp

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. I pn suka dia duet dgn nana. Tak tau pn dia asal perlis? Haha

    ReplyDelete
  13. http://Putera-Zufayri.sharethisstory.net/my-1122638-9774

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu