24.9.13

(っ˘з˘)っ APA PEREMPUAN MAHU DARI LELAKI ??

Ewahh cik belbel entry macam nak mengekspresikan je tentang diri sendiri ( gila cakap sorang sorang)
hahaha. 
Alrite guys ! Apa Perempuan mahu?
entry ni agak general la kan. tapi as a girl,women,mom and other else mesti hidup berkaitan dengan lelaki kecuali kalau lesbian la.(selisih malaikat 44)

Dear boy,man and husband.
Perempuan ni senang je nak faham,senang je nak jaga. (yeke senang)
hahaha. Senang la, Apa perempuan mahu dari lelaki?

 First. perempuan mahu lelaki yang MAMPU MELINDUNGI dia,yang buat dia rasa selamat bila berada dengan lelaki tu. bukan dengan lelaki buaya yang cuma tahu nak melepaskan nafsu dengan perempuan. 
(emo pulak kita)


Second. Perempuan mahukan sorang lelaki yang SETIA. Dear man susah ke nak setia? hargai dan bersyukurlah dengan apa yang ada depan mata kita before ia hilang and lenyap terus dari hidup kita.

Third. Perempuan mahu sorang lelaki yang LAYAN DIA AS A CHILD, BESTFRIEND AND LOVE. Perempuan mana tak suka bila dapat husband yang romantik, caring and beloved. tak perlu muka yang macho and handsome. if lelaki ada sifat ni comfirm cair beb !

Fourth. perempuan mahu lelaki yang MAMPU MENDIDIK AND MEMBIMBING dia to the Jannah. 

Fifth. Perempuan juga mahu lelaki yang MEMAHAMI APA PEREMPUAN TU MAHU. haa yang ni ade payah sikit la kalau lelaki nak faham. nak nak lagi kalau lelaki tu batu and kayu. yang kelima ni cik belbel rasa perempuan kena more to communicate la. jangan simpan sorang lepastu emo. silap hari bulan jadilah perempuan gila. haha

Dear man, sekarang korang dah tahukan apa perempuan mahu?
Treat your girl as wish you can .
adios and buonanotte :)




No comments:

Post a Comment

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

ALHAMDULILLAH SYUKUR...

lagu