13.3.15

CPUV SENSODYNE DAN PHYSIOGEL

-Assalamualaikum-

 Alhamdulilah. Rezeki bulan March ni agak mencurah curah dengan Nuffnang ni. tengok je lah berapa banyak cpuv yang tengah on going ni, Kalau korang singgah jangan lupa ringan ringan kan tangan untuk klik ye. Nanti cik belbel balas lah. Jangan lupa tinggal kan jejak yeee.

Semalam 12. 3 dapat cpuv Sensodyne harini 13.3 dapat cpuv Physiogel. Walaupun cpuv Physiogel yang lama belum tamat tapi dia tambah lagi untuk bulan ni. Terima kasih pihak advertiser dan Nuffnang. Korang mesti dapat lagi banyak dari cik belbel kan sebab korang hari hari update blog kan. Cik belbel ni kalau korang tengok sekarang lemau dah update blog sebab busy dengan kerja. Sekarang update pasal cpuv je HHAHA

Terima kasih semua !
See yaaaa ! :)

2 comments:

  1. Tahniah yer cik belbel ^^

    ReplyDelete
  2. tahniah CB
    berderet-deret on going

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu