14.3.15

TERIMA KASIH SHUKRI YAHAYA

-Assalamualaikum-
Wahhh tajuk entry kemain iolsss, lama sepi asyik update pasal cpuv nuffnang je tuptup hari update dengan entry nama shukri yahaya terus. Yelahh harinikan ada drama tv3 asam pedas untuk dia

*sumer gambar instagram shukri yahaya*

Tapi bukan tu cik belbel nak cerita, tapi cik belbel nak ucapkan terima kasih dengan shukri yahaya kerana sebab dia lah!
Sebab dialah cik belbel dapat total hit yang sangat awesome harini ! 
Meh bahaq kat cikbelbel perempuan mana tak cair tengok dia belakon jadi watak Ahmad Ziyad dalam drama asam pedas untuk dia tu?? 
Selain nak cakap terima kasih dengan dia terima kasig jugak kat korang yang suka cari blog cik belbel. terujanyaaa!! *sebab belum pernah dapat total hit banyak ni*

2 comments:

  1. Patut la ucap terima kasih kat Shukri Yahya ^^

    ReplyDelete
  2. wahhh, tersangat hits shukri yahya ni

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

ALHAMDULILLAH SYUKUR...

lagu