30.3.15

DRAMA TV3 HATI PEREMPUAN

-Assalamualaikum-
Hyeee ! Siapa kat sini dah tengok Drama Tv3 Tajuk " Hati Perempuan " ??
Drama ni menggantikan Drama yang sangat HOT Teman Lelaki Upahan.
Dan sapa kat sini yang tengok cerita tu dengan senyum senyum ?
Yaaaa kita geng woiii !
HAHAHA
Drama ni pukul 7 pm - 8 pm
setiap hari isnin hinggan khamis sahaja yeee!

TONTON HATI PEREMPUAN DI
Hasil carian imej untuk drama hati perempuan
Pehh hero dia  Shahrul Ridzaw tau !
Cik belbel start minat dengan Shahrul Ridzaw ni masa dia belakon drama Fajar dekat tv3.
Heroin dia cik belbel amcam familiar tapi rasa macam tak pernah tengok lah. Pelakon baru ke??
Sekali pandang Heroin dia ni Mia Ahmad terus mulut cik belbel cakap yang dia ni Cantik !!!
Serius cik belbel suka gila tengok muka dia pakai tudung tu sopan je kan.
Duhai lelaki lelaki kalau dah isteri yang puji depan isteri pulak. ada kang yang kene tidur luar. HEHE
Hasil carian imej untuk drama hati perempuan
Ahhh comelnya korang !!!
Hasil carian imej untuk drama hati perempuan
ok melting tengok gambar ni !!!

Hasil carian imej untuk drama hati perempuan
Awwww ! jelesssss.

Ok cukup la review gambar tu. gambar pun cari kat google je. Pemalas nya cik belbel ni. 
Cik belbel memang emo sikit bila tengok drama romantik romantik ni tau. HEHE

Seyaaaa !

1 comment:

  1. drama baru yer
    pelakon pun baru jugak ker, akak memang tak kenal ;-)

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

ALHAMDULILLAH SYUKUR...

lagu