7.4.15

CPUV MCDONALS

-Assalamualaikum-
Hyeee uolsss ! uolss nak tahu tak blog cik belbel dah tenggelam dalam laut hindi ! Hahaha,
sumpah teruk total visitor untuk blog ni. 
Tapi... cik belbel nak ucapkan terima kasih sangat sangat !


Taraaa cik belbel dapat CPUV baru dari MCdonals ! 
Terima kasih pihak Nuffnang dan pihak Advertiser sebab sudi nampak blog cik belbel ni walaupun dah tenggelam dalam laut hindi kan.
Tapi cik belbel tengok korang punya cpuv lagi banyak ni, eeee jeles ( cik belbel jeles tapi malas nak update blog ) 
Hahahaa, takde idea lah nak update apa, idea sangat sangat lost sebab tu jarang update. Lagipun cik belbel cuma cuti hari ahad je. So takde masa sangat nak tengok blog ni.

Korang dapat CPUV apa? meh la share dengan cik belbel. Jangan lupa klik ye !

1 comment:

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu