5.4.15

CANTIK TAK HEADER CIK BELBEL ?

-Assalamualaikum-
Waahhhh harini sempat lagi cik belbel tukar header kan. Dah lama rasa nya tak transform blog ni sejak sejak busy memanjang ni. Sebenarnya dalam lama cik belbel cari macam mana nak buat Header Bergambar macam ni. Sampaikan cik belbel pernah tanya satu blogger siap suruh tempah dengan dia. Yelahh orang kena pandai cari rezeki kan. 
Tapi kali ni cik belbel nak share dengan korang macam mana nak buat header ni Free Of Charge sahaja.
Bagi cik belbel apa ruginya share ilmu dengan kawan kawan. Kita share benda baik InsyaAllah dalam kubur kita rasa selamat.
Rupanya senang sangat buat Header Bergambar ni. Cik belbel tak sampai setengah jam
Cik belbel belajar dejat yutube je. Terima tuan youtube ni.
ni link dia

Korang boleh la try try belajar photoshop ni. 

Hasil carian imej untuk tulisan awan
Banyak lagi benda cik belbel nak share dengan korang. see you yaaa !

3 comments:

  1. simple dan kemas dah tue..keep it up

    ReplyDelete
  2. Sangat cantik... Zumal nie tak pernah tukar apa2 kat blog. Hehe ^^

    ReplyDelete
  3. Sangat cantik... Zumal nie tak pernah tukar apa2 kat blog. Hehe ^^

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

ALHAMDULILLAH SYUKUR...

lagu