14.4.15

TONTON DAN DOWNLOAD FAST AND FURIOUS 7

-Assalamualaikum-
Holaaa !
Siapa kat sini yang dah tengok Fast and Furious 7 dekat panggung wayang ?
*skemanya ayat cik belbel*
Hasil carian imej untuk fast furious 7

Mesti ramai yang kata saya dah ! siap angkat tangan bagai kan.
Ok, Sebenarnya banyak feedback yang cik belbel baca pasal Fast and Furious 7 ni dan semua feedback kata FAST AND FURIOUS 7 AWESOME ! 
sampai ada yang tak tahu nak bagi berapa bintang kan, ada yang sanggup repeat tengo dekat wayang tu.
Yelahh ni kan filem last Paul Walker kan.
Ending dia sedih ea ?
Sebenarnya cik belbel tak tengok lagi. 
Jom tengok sesama nak ?
 Terima kasih pencuri movie kerana sudi mencuri untuk kami semua.
we all love u !
hehehe
Hasil carian imej untuk fast furious 7

3 comments:

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

ALHAMDULILLAH SYUKUR...

lagu