26.4.15

MISTERI AMRAN FANS LANCARKAN BUKU ?

-Assalamualaikum-
Siapa tak kenal dengan Amran Fans ? Hahahaa, Mesti ramai yang kenal punya lah.
Cik belbel start kenal dengan Amran Fans ni time dia usha Hanis Zalikha lagi. Masa tu dia aktiv dekat instagram lah kan. Cik belbel stalk punya stalk lah si meran ni. Dalam hat " Kenapa lah si gila ni nak mengurat Hanis Zalikha tu " Haaa beso tulisan kau !!!
HAHAHA
Sebab masa tu cik belbel tak berkenan betul dengan Amran Fans sebab semua post dia buat cik belbel rasa meluat. Semua gambar dia guna gambar edit. Tah muka siapa lah yang dia letak dekat muka orang lain. Cik belbel memang rasa Amran ni memang gila lah, HAHAHA


Kau tengok dia edit ? HAHAHA
Cik belbel syak Amran Fans ni budak multimedia la.

Dulu cik belbel memang meluat dengan dia, Tapi cik belbel ada follow dia punya facebook page . Kalau korang search memang ramai klon Amran Fans ni. So kene pandai memilih.
Jadi harini adalah hari di mana Amran Fans telah melancarkan buku beliau " AMRAN FANS" di PWTC kl.

 

Tahniah lah buat AMRAN FANS sebab dah maju setapak lagi. Tapi siapa diri Amran masih di dalam tanda tanya.
Banyak komen yang cik belbel baca kata ada yang datang dari jauh semata nak pergi pelancaran buku Amran Fans dan nak tengok sekali siapa Amran Fans ni sebenarnya. Tapi rupa rupanya...

AMRAN FANS TAK DATANG !!!!

Wakakaka ! kesian orang yang dah datang dari jauh jauh tu. 
Apa apa pun meran tahniah yeeee Fans kau ramai yang dah kene game. HAHAHA

tak boleh blah tu Fadzil Zahari pun ada !!!

No comments:

Post a Comment

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu