9.4.15

PELAKON DRAMA TV3 HATI PEREMPUAN

-Assalamualaikum-
Selamat malam uolsss !
Memalam jelah ada masa yang nak update blog ni.
Uolss tahukan yang cik belbel ni kalau tengok drama yang best best tu memang cik belbel suka update dalam blog ni.
Dah tengok Drama Tv3 Hati Perempuan?
Haaa siapa yang minat dengan Tengku Zaril??
Siapa minat dengan Yuhanis ?
HAHAHA
Cik belbel suka gila dengan Yuhanis atau nama sebenar dia Mia Ahmad.

Beliau berumur 27 tahun (2015) Tak sangka kam umur dia 27, tengok dalam drama tu nampak kecik comel je.
Beliau lahir pada 22 Febuari 1988.

Tengku Zaril atau nama sebenarnya ada Shahrul Ridzwan. Siapa tak kenal dengan shahrul Ridzwan kan. Dia pun dah banyak belakon drama dalam tv3 ni.

Malam ni kita tengok tengok gambar sweet mereka je lah ye. hehehe 









4 comments:

  1. Zumal pun tengok gak drama Hati Perempuan nie...

    ReplyDelete
  2. ni heroin dia ni kaku la belakon! terus mood jadi tak best nak tengok. haha Jom baca entri terbaru :)

    ReplyDelete
  3. @Ajim
    eeeee KB ni tak jiwang lah. hehe. kan cantik Yuhanis tu

    ReplyDelete
  4. Dua2 sama padan..suka tgk gandinga dorang :) Sweetnya :)

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

ALHAMDULILLAH SYUKUR...

lagu