20.8.15

CPUV NUFFNANG BULAN OGOS YANG SANGAT WOW!

-Assalamualaikum-
Alhamdulilah Alhamdulilah Alamdulila. 
Syukur pada Allah yang maha besar sebab cik belbel masih diberikan rezeki dengan cara ber blogging. 

Mesti ramai yang dapat cpuv baru bulan ogos ni kan. Sebelum ni cik belbel ada juga dapat cpuv dari pihak advertiser tapi mohon ampun dan maaf sebab tak sempat nak update dalam blog ni. Maaf sangat sangat ye pihak Nuffnang dan advertiser.

CPUV WOW BULAN OGOS!  
Banyak sangat sampau tak tahu mana yang selalu keluar dalam blog ni. Haha
Tapi kalau siang memang susah nak nampak iklan keluar dalam blog cik belbel ni kan. Harap lepas ni pihak nuffnang keluarkan iklan cik belbel waktu siang pulak yee. Hehehe

Korang dapat cpuv apa?  meh kongsi sikit.

8 comments:

  1. meriahnyer..alhamdulillah rezeki tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih amin amin amin

      Delete
  2. Saya try add link nuffnang x berjaya laa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Add link kat mana tu syastar?

      Delete
  3. Alhamdulillahhh banyaknyaaaaa hihi semoga terus suksesssss ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe terima kasih ye

      Delete
  4. alhamdulillah banyaknyaaaa....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bulan merdeka ni memang meriah sikit

      Delete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu