31.8.15

SHARNAAZ AHMAD BERCINTA ?

-Assalamualaikum-
Huarghhhhh tajuk kau cik belbel sangat sangat panas uolssss !
Berani kau ye cik belbel buat blog gossip artis sekarang..
HAHAHA
Ok sebenarnya bukan cik belbel nak jadikan blog cik belbel sebagai blog gossip artis ni tapi benda baik, apa kata kita kongsi kan bersama. Diaorang dah kongsikan so cik belbel kongsikan lah dengan korang pulak.


Betul ke pelakon Handsome dan sado ni tengah hangat bercinta ???
Aduhhh handsomenya awak ni cairlah kita.
Sekarang Sharnaaz tengah keluar dalam Drama Mencintaimu Tv3 tu. haishhh tak miss punya lah cik belbel tengok. Kalau miss pun ulang balik dekat tonton. HEHE

Mesti yang ramai nak kata
"Ahhh asik muka dia je yang kene gossip""Alah bercinta lah apa lah padahal takde apa pun "
HAHAHA
korang cuba usha gamba bawah ni


Gambar ni cik belbel sendiri jumpa dekat Instagram si manis tu.
Siapa kenal dengan dia ?
HAHAHA lepas ni dah tau nama kan sapa, apa lagi stalk lah. HAHA
Sebab dalam Instagram Sharnaaz tak banyak gambar mereka bersama. Sebenarnya dalam Instagram Noornabila pun tak berapa banyak.

Noornabila buat ucapan for the best actor uolsss. Hailah handsome siapalah yang dapat awak ni *Ehh Ehh*

Haaaa ni je satu gambar yang cik belbel dapat dalam Instagram Sharnaaz.
Semua gambar bukan diedit oleh cik belbel ye. Edit cuma letak banner tu je.
Hasil silidik cik belbel Noornabila ni merupakan adik beradik dengan Nealofa.

Apa pun kita doakan lah Sharnaaz Ahmad bertemu jodoh dengan tulang rusuk kiri dia tu yeee.
Cik belbel minat gila dengan dia ni tau sebab tu cik belbel sanggup update blog ni pasal gossip artis uolssss. 
P/S : Sharnaaz Ahmad kalau ada perasan post ni cik belbel doakan semoga Sharnaaz berjumpa dengan jodoh yang baik dunia akhirat ye. Sebenarnya cik belbel jodoh awak tu. Ehhhh over lah awk ni cik belbel. Ampun Sharnaaz cik belbel update blog pasal awak yee. HEHE 

HAHAHA 
-habis-





No comments:

Post a Comment

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu