30.10.15

MENANGIS BACA CONTEST REVIEW LYNK.MY NI !

-Assalamualaikum-
Bismilah. Siapa pernah gunakan khidmat Lynk.my ?
Alhamdulillah cik belbel dah gunakan khidmat lynk,my ni banyak kali dan hasilnya wow ! Memang sesuai sangat tajuk entry cik belbel ni dengan kandungan apa yang cik belbel nak ceritakan ni.

Ini adalah bukti yang cik belbel dah ada account lynk.my ni. Hehe earning dirahsiakan ye. 
Ok bagi yang dah ada account lynk.my ni TAHNIAH ! cik belbel ucapkan dah korang boleh jump baca cerita kat bawah terus. Kepada yang belum ada account dengan lynk.my ni cik belbel sarankan korang buat. Bagi yang suka buat business online ada blog sendiri yang jana pendapatan, lynk.my ni sangat membantu korang semua. Cik belbel namakan lynk.my ni sebagai " Double Income ".

Kenapa cik belbel katakan lynl.my ni sebagai "Double Income" ?

  1. Pendaftaran adalah PERCUMA !
  2. Boleh menjana pendapatan hanya dengan kongsi sesuatu link dan dipendekkan.
  3. Earning akan dikreditkan sekiranya ada unique visitor yang mengeklik iklan yang korang share!
Sebagai contoh, korang nak share link entry blog korang di laman social Facebook, Instagram, Twitter dan lain lain. Kalau di Twitter had aksara adalah terhad,
http://blogcikbelbel.blogspot.my/2015/10/menangis-baca-contest-review-lynkmy-ni.html
Link yang panjang seperti diatas boleh dipendekan menjadi
http://lynk.my/7bE
Sangat menjimatkan aksara di twitter !
Sekiranya korang menjadikan blog sebagai sebahagian dari pendapatan, korang boleh menggunakan lynk.my untuk meningkatkan lagi pendapatan dengan berkongsi link yang sudah dipendekan ! MUDAHKAN ?

Berbalik kepada tajuk entry cik belbel diatas. Korang serius jangan baca CONTEST REVIEW LYNK.MY ni sebab korang akan tertarik untuk join macam cik belbel ni. Hehe


Dalam hati mesti dah " pehh RM4000 tu " kan kan kan ?
http://support.lynk.my/Thread-CONTEST-REVIEW-LYNK-MY-2015 korang boleh gunakan link ni untuk join CONTEST REVIEW LYNK.MY

SYARAT JOIN CONTEST REVIEW LYNK.MY


Dah tahu syarat mesti nak tahu hadiah kan ?


Macam yang korang nampak di dalam gambar di atas. Ada beberapa katogeri yang lynk.my sediakan. 
  1. TOP lynkUNDI
  2. TOP SEO
  3. TOP CREATIVE
*** Untuk TOP lynkUNDI tu korang boleh lah undi cik belbel KLIK SINI LAH !

Tunggu... Ada lagi...

Kalau tak dapat menang 3 kategori atas yang power baq hang tu, menang untuk kategori 50 terawal pun jadilah. Hadiah boleh tahan menarik ni !

Ok kalau dah siap semua. Entry CONTEST REVIEW LYNK.MY dah siap, Syarat semua dah ikut. Boleh lah hantarkan penyertaan di sini ye.


Fuhhh siap sudah satu entry !
Senangkan nak Join CONTEST REVIEW LYNK.MY ni ? Sebab tu cik belbel dah kata korang menangis baca contest ni. Mesti rasa pehhhh cik belbel ni dah join dulu. HAHAHAAH *ketawa jahat* sebab korang tak join lagi. Untung sabut cik belbel dapat hadiah 50 terawal tu HAHAHAAH.

Cik belbel dah join !




21 comments:

  1. Saya pun join jugak.. Selamat berjaya

    ReplyDelete
  2. Saya pun join jugak.. Selamat berjaya

    ReplyDelete
  3. Huhuhu... nangis tak sudah. Zumal undi cik belbel nie ^-^

    ReplyDelete
  4. Semoga berjaya. Saya pun join juga.

    ReplyDelete
  5. Semoga berjaya cikbelbel :)..

    ReplyDelete
  6. Salam perkenalan. Tahniah atas penyertaan. Post yang menarik. Mudah-mudahan bakal memenangi hadiah yang ditawarkan.

    Download 2 ebook dalam site ini, 4 Kajian tentang shortening url

    http://lynk.my/xCC

    ReplyDelete
  7. Jalan-jalan dari kontest yang sama

    ...anyway good luck yer..

    Contest Review Lynk.my 2015

    ReplyDelete
  8. Miaoo...Miaoo...Miaoo
    Jalan-jalan singgah cari makanan dalam blog tuan...
    Miaoo-miaoo nak ucapkan Semoga berjaya untuk kontes ni...

    Jangan lupa klik yer (untuk tabung si miao-miao)--->Contest Review Lynk.my 2015

    ReplyDelete
  9. good luck.. tasha aqisha dari contest review lynk.my 2015 jugak...

    ReplyDelete
  10. Salam buat Cik BelBel..... datang dari contest yang sama. Artikel Cik Belbel sangat menarik, semoga berjaya.

    ReplyDelete
  11. Menangis baca entri penyertaan ini. Ada harapan menang nih!
    Semoga berjaya dalam contest review ini ya...

    ReplyDelete
  12. Contest Lynk.my ini memang menarik dan lumayan. Semoga anda terpilih menjadi salah seorang pemenang

    ReplyDelete
  13. artikel yang menarik, semoga sukses

    ReplyDelete
  14. Semoga berjaya Cik Belbel...
    Aya pun baru join contest ni.. :)

    Boleh jenguk dekat sini: http://www.bloggerwanita.com/contest-review-lynk-my-2015/

    ReplyDelete
  15. Goodluck dengan Contest Review Lynk.my 2015 ni ... ramai yang join dan cuba lakukan yang terbaik ....

    ReplyDelete
  16. Salam prknln cik belbel....dan gud luck to u...semiga berjaya utk Contest Review Lynk.my 2015

    ReplyDelete
  17. Semoga berjaya kepada peserta

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

ALHAMDULILLAH SYUKUR...

lagu