14.10.15

PEPERIKSAAN ONLINE SPA - PENOLONG PERAKAUNAN GRED W27

-Assalamualaikum-
Alhamdullilah syukur pada Allah kerana pada hari tahun baru ni cik belbel dapat update blog ni. HAHA
Harini cik belbel nak share cerita sikit pasal SPA8i. Mungkin ramai antara kita yang dah lama mohon SPA ni tapi langsung takde panggilan. Mungkin tu belum rezeki kita. Alhamdulillah cik belbel dapat panggilan dari SPA untuk buat peperiksaan online pada hari rabu ni. Gembiranya Ya Allah !!
 Ni first time cik belbel dapat panggilan dari SPA ni.

Untuk pengetahuan semua SPA8i sekarang dah di upate setiap bulan. Kalau macam dulu dia update setiap kali ada kerja yang dibuka. So sekarang mudah lah untuk kita semua periksan sama ada permohonan kita berjaya atau tak. Buat masa sekarang sistem SPA mengenakan syarat seorang rakyat Malaysia hanya boleh memohon 15 jawatan sahaja. Dan ia akan kekal selama setahun. Tapi sekarang bila cik belbel nak buat permohonan baru tak boleh. Kenapa ye??
Mungkin ini satu kelemahan sistem SPA sekarang dan perlu dibaiki. 

Jadi pada sesiapa yang belum check sama ada dapat menduduki peperiksaan online spa ni baik lah check. Sebab sekarang SPA TIDAK AKAN menghantar surat menyurat kepada mereka yang memohon. Ye lah zaman dah moden so sekarang pakai email dan juga num phone sebab cik bel bel dapat panggilan pun dari sms. Jadi korang kene lah update no talifon dan juga alamat email korang di laman web  SPA8i


Hasil carian imej untuk spa8i

3 comments:

  1. bkn pembantu akauntan tp penolong akauntan W27.. klo pembantu W17 .. :)

    gudluck ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeke ? Hehe maaf salah info. Terima kasih tegur awal

      Delete
  2. bkn pembantu akauntan tp penolong akauntan W27.. klo pembantu W17 .. :)

    gudluck ye..

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

ALHAMDULILLAH SYUKUR...

lagu