22.10.15

OKTOBER GIVEAWAY BY MEKZUMBIE

-Assalamualaikum-
Alhamdullilah bulan ni banyak yang buat Giveaway. Hehe kita kene rajin join Giveaway ni semua sebab ni Cara nak dapat kan iklan dari pihak Nuffnang atau nama lain dia CPUV! 
Kebetulan cik belbel ternampak Giveaway dari Mekzumbie ni. Syarat dia tersangatlah senang nak ikut. 

*klik banner untuk join*

syarat dia cik belbel kene cerita pasal blog Mekzumbie ni. Ok sebenarny cik belbel baru je follow blog Mekzumbie ni, Tapi cik belbel rasa nama Mekzumbie ni unik. Orang sabah sarawak ke ? Mekzumbie tu nama orang ke ? cik belbel masih tertanya tanya ni. 
Ok cik belbel rasa blog Mekzumbie ni menarik sebab entry dia semua tersusun. Lagi satu cik belbel sempat lah klik iklan cpuv dia sebab time cik belbel datang cpuv tu keluar. Yeahhh !!

tarikh tamat giveaway Mekzumbie ni pada 31 oktober

Jemput lah join Giveaway cik belbel sekali :)

6 comments:


  1. Assalmualaikum wbt , / Salam Sejahtera. Saya jemput awak join Ga.... Maaf menganggu yee.. Good LUCK .. :)


    Fuyooo !!! Giveaway by Mama Darwiish (28oct)

    Give Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000 (30oct)

    ReplyDelete
  2. Hahaha sempat klik keeeee hehehe Thank you very much :) huhuu All the best tau, kite datang follow awak balik sini ahahaXD

    ReplyDelete
  3. Salam Ukhwah (=
    Singgah dari GA yang sama
    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/oktober-giveaway-by-mekzumbie.html

    ReplyDelete
  4. Tahniah awak menang ! Tak percaya ??? Check sini http://mekzumbie.blogspot.my/2015/10/yang-sebenar-senarai-pemenang-oktober.html

    ReplyDelete
  5. Sambil jenjalan, kita nak singgah ucap tahniah sbb dh menang. 👏👏😃

    ReplyDelete
  6. Sambil jenjalan, kita nak singgah ucap tahniah sbb dh menang. 👏👏😃

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu