21.10.15

STATUS CPUV ONGOING ?

-Assalamualaikum- 
Alhamdulilah dah nak penghujung bulan 10 rupanya, pejam celik dah nak masuk tahun 2016 kan.
Untuk bulan 10 ni cpuv dari pihak advertiser agak merundum untuk blog cik belbel. Tapi jangan risau sekiranya status Nuffnang korang masih lagi Glittereti maknanya harapan untuk korang dapat cpuv tu masih ada, Jangan takut !


Tapi macam biasalah cpuv cik belbel ni akan keluar time waktu puncak pukul 12 malam sahaja. HAHA *malu betul cpuv ni nak keluar time siang*

Nampaknya cpuv yang bulan lepas ada lagi yang masih ongoing. Bulan ni ada 5 lagi cpuv yang masih ongoing. Nampak tak bulan ni cpuv yang cik belbel cuma satu satu ? Kalau untuk blog yang trafik tinggi diaorang akan dapat 3 atau 2 tau. Tapi tak kisah lah cik belbel dah guna cara nak dapatkan cpuv/be dalam blog cik belbel ni.

Btw harini 21.10.2015 cik belbel ada peperiksaan online spa - penolong akauntan gred w27 doakan cik belbel boleh jawab ! dapat tak dapat lain cerita yang penting kita dah usaha kan :)

7 comments:

  1. waaa, okay la ada 10 ongoing, emy ada lebih 10 tak credited. huaaa T_T
    ada tips tak acaner nak bg credited tu? hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada 10 lagi tu status dia ongoing jugak ke? Hehe

      Delete
  2. tahniah laa ade byk yang on going. Tak check2 pun haha. Ongoing ke tak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha awak punya mesti lagi banyak ni. Hehe

      Delete
  3. wahhh bersusuh ye... Alhamdulillah ;-)
    leh bagi skit kat akak...hihihi

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

ALHAMDULILLAH SYUKUR...

lagu